بیش از 22 درصد از مدارس قوچان باید تخریب گردد
به گزارش تاورنا، خبرنگاران/خراسان رضوی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی 22.3 درصد مدارس قوچان را تخریبی و 36 درصد آن را نیازمند استحکام دانست.
ابوالقاسم بابایی امروز در مراسم تجلیل از جمعی از خیرین مدرسه ساز قوچان که در سالن اجتماعات خیر ساز ماه منیر اکرمی برگزار گردید، مطرح نمود: حدود 4500 خیر مدرسه ساز در استان خراسان رضوی سالانه 200 میلیارد تومان به تعهدات خود عمل می نمایند. به عنوان نمونه از 130 هزار متر مربع فضاهای آموزشی اضافه نموده شده در امسال به آموزش و پرورش استان خیران در 50 درصد آن مشارکت داشته اند.
وی با تأکید بر اینکه دولت مکلف است در پروژه های مشارکتی تعهدات خود را در مقابل خیرین به انجام رساند، گفت: سال گذشته 160 میلیارد تومان به تعهدات مشارکتی در خراسان رضوی عمل شد که در امسال نیز به همین مقدار تعهدات عملی می گردد.
مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی بیان نمود: در راستای اجرای سند تحول بنیادین علاوه بر توجه به احداث و استحکام پروژه های آموزشی با مشارکت خیرین تهیه تجهیزات آموزشی نیز در دستور کار قرار گرفته است.
وی با بیان این نکته که 73 درصد جمعیت دانش آموزی شهرستان قوچان در مدارس شهری و 36 درصد آن در سطح روستاها و عشایر مشغول به تحصیل هستند، گفت: سرانه فضای آموزشی شهرستان قوچان 4.2 متر مربع است و این در حالی است که این مقدار در مقایسه با سرانه 4.6 متر مربعی استان حدود 0.4 متر مربع کمتر است.
بابایی 22.3 درصد مدارس شهرستان قوچان را تخریبی و 36 درصد را نیازمند به استحکام دانست و اضافه نمود: 11 پروژه آموزشی با زیربنای 6 هزار متر مربع و اعتبار 3 میلیارد تومان هم اکنون در این شهرستان در دست اجرا بوده که 50 درصد هزینه های آن به وسیله خیرین و مابقی به وسیله دولت تأمین اعتبار می گردد.
بعلاوه مدیر آموزش و پرورش شهرستان قوچان با اشاره به اینکه پس از پیروزی انقلاب خیرین مدرسه ساز در قوچان 79 آکادمی احداث نموده اند، گفت: در 6 ماهه ابتدای امسال تفاهم نامه پنج پروژه منعقد شده که این پروژه ها در حال حاضر دارای پیشرفت فیزیکی 20 تا 90 درصد هستند.
علی اسماعیلی اظهار کرد: خیرین مدرسه ساز در قوچان اقدام به ساخت 2 باب منزل مسکونی به ارزش 100 میلیارد ریال نموده اند که تمام این اقدامات مصداق شاخص عمل صالح است.
منبع: خبرگزاری ایسنا