خینکالی، غذای سنتی و ملی گرجستان

به گزارش تاورنا، یکی از غذاهای معروف و محبوب در گرجستان خینکالی است. در گرجستان رستوران های مخصوصی برای خوردن خینکالی وجود دارد. این غذای گوشتی، غذای سنتی چوپان ها در منطقه ها کوهستانی بوده اما امروز یکی از پرطرفدارترین غذاهای گرجی ها به تعداد می رود.

خینکالی، غذای سنتی و ملی گرجستان

با ما سفر کنید و با تور ارزان گرجستان از زیباترین کشور اروپا دیدن کنید و شهر زیبای تفلیس را ببینید.

تاریخچه و شیوه پخت خینکالی

طعم واقعی خینکالی را باید در رستوران های مخصوص این غذا در گرجستان چشید. مالخاز تسیوکولیا، مدیر یکی از این رستورانها در تفلیس مرکز گرجستان می گوید: خینکالی غذای چوپان ها در منطقه ها کوهستانی بود اما خیلی سریع به غذای محبوب و ملی گرجی ها تبدیل شد. امروز گردشگران از کشورهای مختلف به گرجستان می آیند تا طعم خینکالی واقعی را بچشند.

خینکالی انواع مختلف دارد . اما معمولا با گوشت گوشت خوک، بره یا گاو پخته می گردد. البته می توان آن را به صورت دلخواه تغییر داد. مثلا گیاهخواران می توانند خینکالی قارچ یا پنیر میل نمایند.

بیشتر بخوانید:

  • ماجراجویی در گرجستان؛ راه پیمایی در ارتفاعات سرگیجه آور اوکاتسای

ماجراجویی در گرجستان؛ کوهای گریان پارک ملی میترالا

به کانال تلگرام خبرنگاران فارسی بپیوندید

تهیه خمیر خینکالی کار هر کسی نیست

مالخاز تسیوکولیا درباره نحوه پخت خینکالی می گوید: برای طبخ خینکالی ابتدا باید خمیر آن را آماده کنید. بعد داخل خمیر را با گوشت چرخ نموده گاو یا خوک و ادویه پر نموده و خمیر را ببندید. سپس بقچه های آماده شده را به مدت 7 دقیقه داخل آب جوش می پزیم، بعد از هفت دقیقه آنها را از آب خارج می کنیم. خینکالی آماده است و می توانید میل کنید.

گرچه زمان طبخ خینکالی کوتاه است، اما برای آماده کردن آن به زمان زیادی احتیاج است. تهیه خمیر این غذا کار هر کسی نیست و احتیاج به مهارت دارد. گفته می گردد هر چه تعداد چین های روی لایه خمیر بیشتر باشد، خینکالی بهتر است.

خوردن این غذای لذیذ کار سختی است. خینکالی را با دست می خورند. گوشت چرخ نموده داخل خمیر، از قبل پخته نمی گردد به همین علت آب گوشت آن در خمیر باقی می ماند. سرآشپز رستوران خینکالی در تفلیس می گوید: برای خوردن خوینکالی ابتدا باید لقمه را گاز بزنید و بعد آب گوشت داخل آن را بخورید.

منبع: یورونیوز
انتشار: 17 مرداد 1400 بروزرسانی: 17 مرداد 1400 گردآورنده: taverna.ir شناسه مطلب: 1748

به "خینکالی، غذای سنتی و ملی گرجستان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خینکالی، غذای سنتی و ملی گرجستان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید