دانش آموزان مبتلا یا مشکوک به کرونا جداگانه آزمون می دهند
به گزارش تاورنا، محسن بیگی با اشاره به آنالیز شرایط دانش آموزان شرکت کننده در آزمون حضوری باسامانه ماسک گفت: افراد مبتلا یا مشکوک به کرونا جدا از سایرین آزمون می دهند.
از وبسایت ویکی پدیا دیدن نمایید.
به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، محمد محسن بیگی مدیرکل دفتر سلامت آموزش و پرورش در برنامه انتهای الوند با موضوع آنالیز و تبیین چگونگی برگزاری حضوری امتحانات نهایی اظهار کرد: سال گذشته هم امتحانات نهایی به همین روش برگزار گردید. سال جاری هم شیوه نامه های بهداشتی همانند سال قبل مورد توجه قرار گرفته است، همچنین بازنگری در این شیوه نامه ها امروز به استان ها ابلاغ می گردد.
او اضافه نمود: سال جاری 6 هزار و 700 حوزه امتحانی برای دانش آموزان پایه دوازدهم در نظر گرفتیم که نسبت به سال قبل 4 هزار حوزه افزایش داشته است تا 640 هزار دانش آموز دوازدهمی در امتحانات شرکت نمایند.
مدیرکل دفتر سلامت آموزش و پرورش با اشاره به شیوه نامه های بهداشتی که سال جاری در نظر گرفته شده است، گفت: فاصله جایگاه ها از هم 4 مترمربع است و از هر طرف 2 متر با یکدیگر باید فاصله داشته باشند، تهویه هوا هم باید حتما انجام گردد و حتی اگر امکان برگزاری آزمون در فضای باز وجود دارد این کار انجام بگیرد.
محسن بیگی تاکید نمود: خانواده ها و عوامل اجرایی همکاری لازم را داشته باشند تا شیوه نامه ها رعایت و از تجمع دانش آموزان در زمان رفت و آمد و حضور در سالن اجتناب گردد.
تراکم در حوزه امتحانی پایه نهم 30 نفره است
او درباره امتحانات پایه نهم با اشاره به اینکه این امتحانات به صورت مدرسه ای است، تاکید نمود: تراکم در پایگاه های امتحانی این پایه حدود 30 دانش آموز است.
به گفته مدیرکل دفتر سلامت آموزش و پرورش در حوزه های امتحانی پایه دوازدهم هم یک مراقب سلامت در حوزه نظارت کافی را دارد، علاوه بر آن از سوی دانشگاه های علوم پزشکی کشور نظارت ها صورت می گیرد.
محسن بیگی گفت: کد ملی تمام دانش آموزان در اختیار وزارت بهداشت است و به وسیله سامانه ماسک شرایط آنان چک می گردد، همچنین برای دانش آموزانی که کرونا دارند یا مشکوک به کرونا هستند، آزمون در شرایط قرنطینه و جداگانه انجام خواهد شد. همچنین دانش آموزان دارای بیماری زمینه ای هم به طور جداگانه امتحان می دهند.
منبع: خبرگزاری دانشجو