رحیمی دنیا آبادی: مدعی العموم باید به موضوع دوچرخه سوار آلمانی ورود می کرد

به گزارش تاورنا، رییس کمیته بین الملل کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس حادثه ضرب و شتم گردشگر دوچرخه سوار آلمانی را برای امنیت اجتماعی و منافع مالی کشور آسیب زا دانست و بر لزوم ورود دادستان به اینگونه حوادث تاکید نمود.

رحیمی دنیا آبادی: مدعی العموم باید به موضوع دوچرخه سوار آلمانی ورود می کرد

با تور آلمان از دیدنی ترین کشور اروپایی بازدید کنید.

جلیل رحیمی دنیا آبادی در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به خبر احتمال آزادی ضاربین گردشگر آلمانی به دلیل نبود شاکی خصوصی گفت: نباید چنین حادثه ای را به فضای فرهنگی ایران تعمیم داد، جامعه ایران مهمانواز است و در طول تاریخ دارای تعاملات فرهنگی زیادی با مردمان دنیا بوده است. هر توریستی که به ایران آمده از مهمانوازی و فرهنگ ایرانی ها به خوبی یاد نموده است.

وی اضافه نمود: لازم بود که دستگاه قضا حادثه توریست آلمانی را به صورت جدی پیگیری می کرد؛ در اینگونه حوادث حتما به شاکی خصوصی نیازی نیست؛ چرا که می تواند به وجهه فرهنگی، منافع مالی و به امنیت اجتماعی ما آسیب بزند؛ مدعی العموم باید به این موضوع ورود و قاطعانه با این افراد برخورد می کرد.

رییس کمیته بین الملل کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس بیان کرد: اگر این برخورد انجام نگیرد برای هر فردی که قصد سفر به ایران را داشته باشد این دغدغه وجود خواهد داشت که ممکن است دچار چنین حادثه ای گردد، از سوی دیگر نبود یک برخورد قاطع موجب می گردد برای افرادی که زمینه ارتکاب افعال مجرمانه دارند بازدارندگی لازم حاصل نگردد.

این عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تاکید نمود: دادستان باید به این موضوع ورود می کرد چرا که این اتفاق نظم عمومی، منافع مالی، منافع اجتماعی و حیثیت کشور را مورد آسیب قرار می دهد، با وجود شرایط کنونی و نبود آمار بالای توریست لازم بود که دستگاه قضا با این موضوع به صورت قاطع برخورد می کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 7 مهر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: taverna.ir شناسه مطلب: 323

به "رحیمی دنیا آبادی: مدعی العموم باید به موضوع دوچرخه سوار آلمانی ورود می کرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رحیمی دنیا آبادی: مدعی العموم باید به موضوع دوچرخه سوار آلمانی ورود می کرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید