!زیبایی های خیره کننده دریاچه سوان ارمنستان

به گزارش تاورنا، دریاچه سوان ارمنستان

در نزدیکی شهر ایروان، دریاچه ای درخشان و زلال قرار گرفته که امروزه یکی از معروف ترین و محبوب ترین جاذبه های گردشگری ارمنستان است. دریاچه سوان دریاچه ای با دیدنی های رنگارنگ و تفریحات شگفت انگیز است. در کنار دریاچه سوان ارمنستان، چندین کلیسای مشهور قرار گرفته که این دریاچه را زیباتر و دیدنی تر نموده است. این دریاچه یکی از بزرگترین دریاچه های آب شیرین در دنیا است که رنگ ها و سایه های آن با تغییرات آب و هوا تغییر می نماید و از لاجوردی به آبی تیره و … می رسد. حدودا 36 جویبار به دریاچه سوان می ریزد و تنها رودخانه ای که از آن سرچشمه می گیرد، رود هرازدان است.

!زیبایی های خیره کننده دریاچه سوان ارمنستان

با ما سفر کنید و با تور ارمنستان از کشور جذاب همسایه دیدن کنید و شهر زیبای ایروان را ببینید.

چه کارهایی می توان در دریاچه سوان انجام داد؟

تنها تماشای دریاچه درخشان سوان کافی نیست. لیست کارهایی که می توانید در کنار تماشای دریاچه سوان انجام دهید را ببینید.

  1. دریاچه سوان قابلیت شنا کردن دارد و شما می توانید در محل های معین شده که چندین غریق نجات هم دارند، به شنا کردن در این دریاچه آرام و زیبا بپردازید.
  2. یکی از تفریحات آبی که می توانید در دریاچه سوان انجام دهید، جت اسکی سواری است.
  3. در دریاچه سوان کایت سرفینگ سوار شوید.
  4. کایت کاتاماران، ویک بوردینگ، وایند سرفینگ از دیگر تفریحات هیجان انگیز این دریاچه است.
  5. در کنار دریاچه سوان می توانید آفتاب بگیرید و هم زمان از تلالو نور خورشیدی که بر روی آب الماس های درخشان ایجاد نموده است، لذت ببرید.
  6. ماهی گیری هم از دیگر تفریحات این مجموعه است که بیشتر ماهی های آن از نوع قزل آلا است.

چه فصلی به دریاچه سوان سفر کنیم؟

از آن جایی که دریاچه سوان در ارتفاعات 1900 متری از سطح زمین قرار گرفته، شرایط هوا در این منطقه کوهستانی است و بهترین زمان برای سفر به آن، بهار و تابستان است. در فصل تابستان هم شاهد خنکای نسیم دریا هستیم پس حتما در این فصل هم لباس مناسب به همراه داشته باشید.

دیدنی های اطراف دریاچه سوان

از جاذبه های دیدنی اطراف سوان هم نباید غافل شد. چندین جاذبه گردشگری و تفریحی در اطراف دریاچه سوان واقع شده است که تماشای آن ها خالی از لطف نیست.

پارک ملی سوان

پارک ملی سوان در اطراف دریاچه سوان قرار گرفته و اگر بخواهیم موقعیت دریاچه نسبت به پارک را به تصویر بکشیم باید بگوییم که دریاچه سوان، بخشی از پارک ملی سوان است که در درون این پارک قرار گرفته است. این پارک بزرگ، محدوده وسیعی از این منطقه را فرا گرفته و در سال 1978 با هدف حفاظت از اکوسیستم و دریاچه سوان، تاسیس شده است.

صومعه هایراوانک

صومعه هایراوانک، در بخش شمالی دریاچه سوان واقع شده است و ارمنی ها، افسانه های جالبی درباره این صومعه می گویند. مثلا می گویند که در گذشته مربی هوهان برای فراری دادن زندانیان از این صومعه، آن ها را به کبوتر تبدیل می نموده تا آن ها پرواز نمایند و از این صومعه رها شوند. افسانه دیگری درباره این صومعه وجود دارد که می گویند تامرلان در قرن سیزدهم در کوشش بود تا ارمنستان را فتح کند و مردم ارمنی را با هر وسیله ای به قتل عام برساند، هنگامی که به صومعه هایراوانک رسید، مربی هوهان، برای این که شاهد ویرانی صومعه نباشد، خود را به دریا می اندازد تا غرق شود، اما به خواست خدا او غرق نمی شود و در عوض، روی آب راه می رود و جان سالم به در می برد.

صومعه هایراوانک، چندین سالن انجمن، نمازخانه، کلیسا و … دارد که در قرن 9 تا 12 میلادی ساخته شده است.

صومعه سواناوانک

صومعه سواناوانک، بنای تاریخی زیبایی است که در قرن نهم ساخته شده است و مجموعه ای از دو کلیسا با گنبدهای هشت ضلعی است. این مکان تاریخی از محبوب ترین مکان های دیدنی اطراف دریاچه سوان است.

قبرستان نوراتوس

در بخش غربی دریاچه و 40 کیلومتری شهر سوان، قبرستانی تاریخی را مشاهده می کنید که قدمت سنگ قبرهای آن به قرن دهم میلادی باز می شود. این قبرستان تاریخی، بزرگترین مجموعه خاچکارهای دنیا را دارد و به نوعی قدمت و فرهنگ مذهبی این کشور را نشان می دهد. خاچکارها در واقع همان سنگ قبرهایی هستند که نماد مسیحیت روی آن قرار گرفته است.

روستای نرکین گتاشن

نرکین گتاشن، روستایی در بخش جنوبی دریاچه سوان است که میزبان کلیسایی تاریخی است. در این روستا هم گورستان بزرگی قرار گرفته که سنگ قبرهای صلیبی آن، تماشایی است. رودخانه وروتان نیز از این روستا می گذرد.

قلعه اُزدبرد

این قلعه هم از دیگر جاذبه های دیدنی سوان است که در بخش جنوبی دریاچه سوان قرار گرفته است. قلعه ادزبرد که در گذشته با نام تیسبا شهرت داشته، محلی برای اقامت پادشاهی اورارتو بوده است. احتمالا شما هم از تماشای این قلعه که قدمتی بیش از 2800 سال دارد، شگفت زده خواهید شد.

چگونه به دریاچه سوان برویم؟

به استان گغارکونیک ارمنستان بروید و سپس با یاری اتوبوس، قطار، ون و یا تاکسی، می توانید به راحتی به دریاچه سوان برسید.

منبع: سفرمی
انتشار: 7 فروردین 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: taverna.ir شناسه مطلب: 799

به "!زیبایی های خیره کننده دریاچه سوان ارمنستان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "!زیبایی های خیره کننده دریاچه سوان ارمنستان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید