طرز تهیه نان کشمشی
به گزارش تاورنا، در این دستور تهیه نان، ما همه نکاتی که باید رعایت کنید، به همراه عکس مراحل آورده ایم. به علاوه در این آموزش، کمی ریزه کاری های استراحت خمیر و ورز دادن آن وجود دارد که باعث می شود نان کشمشی مرغوبی تهیه کنید. بنابراین سعی کنید کاملا مطابق با دستور عمل کنید.
به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران کوک،ان کشمشی یکی از انواع نان خوشمزه با بافتی نرم و پفکی است که به راحتی در خانه تهیه می شود. اگر طرفدار شیرینی کشمشی، نان کشمشی ایتالیایی و یا کیک کشمشی باشید؛ بدون شک از طعم نانی که پر از کشمش است هم لذت می برید.
مواد لازم نان کشمشی
خمیرمایه خشک | 2 و 1/4 قاشق چایخوری |
آب ولرم | 1/4 پیمانه (40 درجه) |
کشمش | 1 پیمانه |
کره | 1/4 پیمانه |
شکر | 1/4 پیمانه |
نمک | 1 و 1/2 قاشق چایخوری |
شیر گرم | 1/2 پیمانه |
آرد | 3 و 3/4 پیمانه |
تخم مرغ بزرگ | 2 عدد |
طرز تهیه نان کشمشی
- تمام مواد اولیه را آماده کنید تا در حین کار سرعت عمل بالاتری داشته باشید.
مخمر خشک را در آب ولرم حل کنید تا فعال شود و عمل آید.
- در یک کاسه بزرگ، کشمش، کره، شکر، نمک و شیر گرم را بریزید و خوب بهم بزنید تا حدی که شکر کاملا حل شود. سپس اجازه دهید که مخلوط ولرم شود.
- در این مرحله از تهیه نان کشمشی باید یک و یک دوم پیمانه آرد را روی کاسه محتوی مخلوط شیر الک کنید. سپس به هم زدن با همزن دستی ادامه دهید تا مخلوطی یک دست و نرم حاصل شود.
- مخمر فعال را به همراه تخم مرغ زده شده به مخلوط شیر اضافه کنید و بهم بزنید تا کاملا میکس شوند.
باقی مانده آرد را اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا خمیر نان کشمشی شما نرم و لطیف اما سفت شود.
خمیر را از کاسه خارج کنید. روی سطح کار را آرد بپاشید و خمیر نان کشمشی را روی آن بگذارید. به مدت 10 دقیقه خمیر را ورز دهید تا حدی که نرم و کشسان شود.
یک کاسه بزرگ بردارید و درون آن را کاملا به روغن یا کره آغشته کنید. خمیر را در کاسه قرار دهید و آن را بغلتانید تا خمیر کاملا چرب شود.
روی کاسه را با یک پارچه تمیز بپوشانید و آن را در یک محیط گرم قرار دهید تا بعد از یک الی یک ساعت و نیم، حجم خمیر دو برابر شود.
پس از این مدت، خمیر نان کشمشی را به دو بخش مساوی تقسیم کنید. دوباره روی خمیر را با پارچه بپوشانید و اجازه دهید 10 دقیقه دیگر استراحت کند.
دو قالب کیکس به اندازه حدودا 10 در 20 سانتی متری بردارید. داخل قالب ها را چرب کنید و دو بخش خمیر را در آن ها بریزید.
روی قالب ها را با پارچه بپوشانید و به مدت 45 الی 60 دقیقه صبر کنید تا باز هم خمیر نان کشمشی پف کند و دو برابر شود.
قالب ها را در فر قرار دهید تا به مدت 25 دقیقه در دمای 190 درجه سانتی گراد، نان کشمشی بپزد. اگر روی نان بیش از حد قهوه ای شده بود میتوانید در 10 دقیقه آخر، روی قالب ها را با فویل بپوشانید.
نان کشمشی را از فر خارج کنید. وقتی که به طور کامل خنک شد، آن را برش داده و نوش جان کنید.