4 روش برای گرفتن تلخی بادمجان

به گزارش تاورنا، به گزارش زندگی امروز ،خیلی وقت ها هست که از ترس تلخ بودن بادمجون هایی که تو بازار میبینیم ممکنه طرفشون نریم و نخریمشون به طور کلی بهتره بادمجون های قلمی و تازه رو برای خرید انتخاب کنیم تا احتمال تلخ بودنشون کمتر باشه و بعلاوه بادمجون هایی که دونه هایی ریز و همرنگ گوشت بادمجون دارن شیرین هستن و بادمجون هایی با دونه های تیره و عظیم به احتمال بیشتری تلخ هستن، اما با این حال راه های زیادی برای گرفتن تلخی بادمجون وجود داره که در این مطلب بهتون میگم.

4 روش برای گرفتن تلخی بادمجان

1.گرفتن تلخی بادمجان با استفاده از آبلیمو

یک کاسه عظیم رو از آب پرنموده و بعد بادمجون های پوست کنده رو داخلش بذارین و حدود دو الی سه قاشق آبلیمو هم بهشون اضافه کنین و بذارین برای 10 دقیقه الی یک ربع بمونن و بعد بادمجون هارو از آب بیرون بیارین فشارشون بدین تا آب اضافیشون بره و در غذای مورد نظر ازشون استفاده کنین.

2. گرفتن تلخی بادمجان با استفاده از نمک

برای گرفتن تلخی بادمجان با نمک کافیه که بادمجون هارو پوست کنده و به صورت درسته یا برش داده شده کاملا به نمک آغشته شون کنیم و بذاریم برای مدت نیم ساعت بمونن و بعد آبشون بکشین تا تلخیشون بره و خشکشون کنین. حالا میتونین در هر غذایی که دوست دارین ازشون استفاده کنین.

3. گرفتن تخم های بادمجان

در صورتی که بادمجون تخم های عظیم و تیره رنگ داشت میتونین تخم هارو از گوشت جدا نموده و بعد از بادمجون در پخت غذا استفاده کنین.

4. گرفتن تلخی بادمجان با قرار دادن آن در فریزر

بادمجون هارو پوست کنده و برای حدود 4 الی 5 ساعت داخل فریزر بذارین تا بخ بزنن بعد از فریزر درشون بیارین و اجازه بدین تا یخشون آب بشه و با فشار دادن آب اضافیشون رو بگیرین تا تلخی بادمجان بره.

منبع:دونفره

منبع: زندگی روز
انتشار: 1 شهریور 1400 بروزرسانی: 1 شهریور 1400 گردآورنده: taverna.ir شناسه مطلب: 1764

به "4 روش برای گرفتن تلخی بادمجان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "4 روش برای گرفتن تلخی بادمجان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید