اطلاعات تغذیه ای آب پرتقال
به گزارش تاورنا، پرتقال میوه گوشتالوی آبداری است که به جهت داشتن غلظت بالای ویتامین C و فواید بیشمار آن در سلامت معروفیت دارد. می توانید با مصرف آب پرتقال از این مزایا بهره مند شوید. این مقاله را بخوانید تا در خصوص حقایق تغذیه ای آب
مترجم: رزیتا ملکی زاده
منبع:راسخون
پرتقال میوه گوشتالوی آبداری است که به جهت داشتن غلظت بالای ویتامین C و فواید بیشمار آن در سلامت معروفیت دارد. می توانید با مصرف آب پرتقال از این مزایا بهره مند شوید. این مقاله را بخوانید تا در خصوص حقایق تغذیه ای آب پرتقال به بعضی از اطلاعات مفید دست یابید.
اول میوه، سپس رنگ!
میوه پرتقال پیش از نامگذاری رنگ نارنجی یا پرتقالی، به این نام نامیده شد (در انگلیسی رنگ نارنجی و پرتقال به یک شکل orang نوشته و خوانده می شوند). در قرن 14، در واقع orange به صورت نارنج یا narrange بود که N خود را در فرایند جداسازی اشتباه کلمه از دست داد.آب پرتقال نوشیدنی سالمی است که از پرتقال تازه بدون ترش شدگی تهیه می گردد. نوشیدن آب پرتقال بدن شما را برخوردار از چندین خواص مفید می سازد. آب پرتقال غنی ترین منبع ویتامین C بوده که می توانید سهمیه روزانه خود از ویتامین C را تنها با نوشیدن یک وعده آب پرتقال تأمین نمایید. این آب میوه، حاوی اندازه مناسبی مواد معدنی مختلف مفید همانند پتاسیم و منیزیم بوده و اندازه چربی آن پایین است و فاقد کلسترول می باشد. ذخیره و نگهداری آب پرتقال تازه کار دشواری است و از این رو، هرگز نباید به آب پرتقال های بسته بندی شده اعتماد کنید. این آب پرتقال ها حاوی مواد نگهدارنده بوده و در مقایسه با نوع خانگی تازه آن کالری بیشتری دارند.
اطلاعات تغذیه ای آب پرتقال
منبع: وزارت کشاورزی ایالات متحده آب پرتقال، بصورت خام (1 فنجان) | |||
ویتامین ها | |||
ویتامین C | 124 میلی گرم | تیامین | 223ر0 میلی گرم |
ریبوفلاوین | 074ر0 میلی گرم | نیاسین | 992ر0 میلی گرم |
ویتامین B6 | 099ر0 میلی گرم | ویتامین K | 2ر0 میکروگرم |
ویتامین A | 496 IU (واحد بین المللی) | ویتامین E | 10ر0 میلی گرم |
مواد معدنی | |||
کلسیم | 27 میلی گرم | آهن | 50ر0 میلی گرم |
منیزیم | 27 میلی گرم | روی | 12ر0 میلی گرم |
سدیم | 2 میلی گرم | فسفر | 42 میلی گرم |
پتاسیم | 496 میلی گرم | - | - |
چربی | |||
اندازه چربی کل | 060ر0 گرم | چربی غیراشباع مونو | 089ر0 گرم |
چربی غیراشباع پلی | 099ر0 گرم | کلسترول | 10 میلی گرم |
دیگر عناصر غذایی پرمصرف | |||
آب | 98ر218 گرم | قند | 83ر20 گرم |
پروتئین | 74ر1 گرم | کربوهیدرات | 79ر25 گرم |
آب پرتقال، به صورت قوطی، شیرین نشده (1 فنجان) | |||
ویتامین ها | |||
ویتامین C | 9ر74 میلی گرم | تیامین | 097ر0 میلی گرم |
ریبوفلاوین | 052ر0 میلی گرم | نیاسین | 500ر0 میلی گرم |
ویتامین B6 | 077ر0 میلی گرم | ویتامین K | 2ر0 میکروگرم |
ویتامین A | IU 436 | ویتامین E | 50ر0 میلی گرم |
مواد معدنی | |||
کلسیم | 25 میلی گرم | آهن | 25ر0 میلی گرم |
منیزیم | 25 میلی گرم | روی | 10ر0 میلی گرم |
سدیم | 10 میلی گرم | فسفر | 42 میلی گرم |
پتاسیم | 458 میلی گرم | - | - |
چربی | |||
اندازه چربی کل | 045ر0 گرم | چربی غیراشباع مونو | 062ر0 گرم |
چربی غیراشباع پلی | 085ر0 گرم | کلسترول | 10 میلی گرم |
دیگر عناصر غذایی پرمصرف | |||
آب | 42ر218 گرم | قند | 81ر21 گرم |
پروتئین | 69ر1 گرم | کربوهیدرات | 41ر27 گرم |
آب پرتقال، کنسانتره منجمد، شیرین نشده، رقیق شده با 3 حجم آب (1 فنجان) | |||
ویتامین ها | |||
ویتامین C | 1ر90 میلی گرم | تیامین | 172ر0 میلی گرم |
ریبوفلاوین | 110ر0 میلی گرم | نیاسین | 680ر0 میلی گرم |
ویتامین B6 | 162ر0 میلی گرم | ویتامین K | 2ر0 میکروگرم |
ویتامین A | IU 164 | ویتامین E | 37ر0 میلی گرم |
مواد معدنی | |||
کلسیم | 30 میلی گرم | آهن | 20ر0 میلی گرم |
منیزیم | 25 میلی گرم | روی | 10ر0 میلی گرم |
سدیم | 10 میلی گرم | فسفر | 37 میلی گرم |
پتاسیم | 393 میلی گرم | - | - |
چربی | |||
اندازه چربی کل | 037ر0 گرم | چربی غیراشباع مونو | 030ر0 گرم |
چربی غیراشباع پلی | 040ر0 گرم | کلسترول | 10 میلی گرم |
دیگر عناصر غذایی پرمصرف | |||
آب | 27ر224 گرم | قند | 48ر18 گرم |
پروتئین | 49ر1 گرم | کربوهیدرات | 91ر21 گرم |
ارزش غذایی آب پرتقال
از جدول بالا کاملاً تعیین است که آب پرتقال مطمئناً بخشی از یک رژیم غذایی سالم را تشکیل می دهد.. این میوه خانواده مرکبات بعلت خواص مفیدی که دارد، شناخته شده است.◊ ویتامین C: همانطور که قبلاً ذکر شد، آب پرتقال سرشار از ویتامین C است که نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن ما ایفاء می کند. ویتامین C با داشتن اندازه بالای آنتی اکسیدانها به ساخت و ترمیم سلول های بدن یاری نموده و بعلاوه از هرگونه آسیبی جلوگیری می کند. این ویتامین به بدن ما برای مبارزه با عفونتها و بیماری ها یاری می کند. علاوه بر این، بعضی از مطالعات نشان می دهند که ویتامین C دارای خواص ضد سرطانی است و رادیکال های آزاد در بدن را از کار می اندازند. بعلاوه به جذب آهن غیر هِم non-heme iron (آهن موجود در مواد غیر گوشتی) یاری نموده و از کمبود آهن در بدن جلوگیری می کند. بنابراین، وجود ویتامین C برای سلامت کلی ضروری است، و از این رو، باید اندازه مکفی از آن را با نوشیدن آب پرتقال تأمین کنیم.
◊ مواد معدنی: آب پرتقال حاوی اندازه بالایی مواد معدنی همانند منیزیم و پتاسیم است. این مواد معدنی به کاهش سطح فشار خون یاری نموده و از این رو، به بیمارانی که دارای فشار خون بالا هستند، توصیه می گردد از این آب میوه بنوشند. مصرف آب پرتقال بعلاوه به کاهش خطر ابتلا به بیماری های کشنده مثل سکته و دیگر بیماری های قلبی یاری می کند. توصیه می گردد خانمهای باردار از این نوشیدنی برای رشد سالم کودک ـ رشد و استحکام استخوان ها و دندان در نوزاد به علت داشتن سطح بالای کلسیم بنوشند.
◊ نوشیدن آب پرتقال به علت خواص ضد التهابی به درمان آرتروز یاری می کند. بعلاوه خطر ابتلا به مسائل قلبی را کاهش می دهد. این نوشیدنی سرعت سوخت و ساز بدن را افزایش داده و مقاومت بدن در مبارزه با بیماریها را افزایش می دهد.
توجه داشته باشید که نبایستی در هیچ کاری زیاده روی کنید، در خصوص مصرف آب پرتقال هم به همین ترتیب. اندازه قند این نوشیدنی بالا بوده و در نتیجه باید آن را به حد اعتدال مصرف نمایید. توصیه می گردد که تنها یک یا دو لیوان آب پرتقال را به طور روزانه مصرف نمایید. علاوه بر این، به این علت که محتوای اسیدی آن بالاست چنانچه ناراحتی معده دارید، می تواند مسائل بیشتری برایتان به وجود آورد.
/ج
منبع: راسخون