اطلاعات تغذیه ای آب پرتقال

به گزارش تاورنا، پرتقال میوه گوشتالوی آبداری است که به جهت داشتن غلظت بالای ویتامین C و فواید بیشمار آن در سلامت معروفیت دارد. می توانید با مصرف آب پرتقال از این مزایا بهره مند شوید. این مقاله را بخوانید تا در خصوص حقایق تغذیه ای آب

اطلاعات تغذیه ای آب پرتقال

مترجم: رزیتا ملکی زاده

منبع:راسخون

پرتقال میوه گوشتالوی آبداری است که به جهت داشتن غلظت بالای ویتامین C و فواید بیشمار آن در سلامت معروفیت دارد. می توانید با مصرف آب پرتقال از این مزایا بهره مند شوید. این مقاله را بخوانید تا در خصوص حقایق تغذیه ای آب پرتقال به بعضی از اطلاعات مفید دست یابید.

اول میوه، سپس رنگ!

میوه پرتقال پیش از نامگذاری رنگ نارنجی یا پرتقالی، به این نام نامیده شد (در انگلیسی رنگ نارنجی و پرتقال به یک شکل orang نوشته و خوانده می شوند). در قرن 14، در واقع orange به صورت نارنج یا narrange بود که N خود را در فرایند جداسازی اشتباه کلمه از دست داد.

آب پرتقال نوشیدنی سالمی است که از پرتقال تازه بدون ترش شدگی تهیه می گردد. نوشیدن آب پرتقال بدن شما را برخوردار از چندین خواص مفید می سازد. آب پرتقال غنی ترین منبع ویتامین C بوده که می توانید سهمیه روزانه خود از ویتامین C را تنها با نوشیدن یک وعده آب پرتقال تأمین نمایید. این آب میوه، حاوی اندازه مناسبی مواد معدنی مختلف مفید همانند پتاسیم و منیزیم بوده و اندازه چربی آن پایین است و فاقد کلسترول می باشد. ذخیره و نگهداری آب پرتقال تازه کار دشواری است و از این رو، هرگز نباید به آب پرتقال های بسته بندی شده اعتماد کنید. این آب پرتقال ها حاوی مواد نگهدارنده بوده و در مقایسه با نوع خانگی تازه آن کالری بیشتری دارند.

اطلاعات تغذیه ای آب پرتقال

منبع: وزارت کشاورزی ایالات متحده

آب پرتقال، بصورت خام (1 فنجان)

ویتامین ها

ویتامین C

124 میلی گرم

تیامین

223ر0 میلی گرم

ریبوفلاوین

074ر0 میلی گرم

نیاسین

992ر0 میلی گرم

ویتامین B6

099ر0 میلی گرم

ویتامین K

2ر0 میکروگرم

ویتامین A

496 IU (واحد بین المللی)

ویتامین E

10ر0 میلی گرم

مواد معدنی

کلسیم

27 میلی گرم

آهن

50ر0 میلی گرم

منیزیم

27 میلی گرم

روی

12ر0 میلی گرم

سدیم

2 میلی گرم

فسفر

42 میلی گرم

پتاسیم

496 میلی گرم

-

-

چربی

اندازه چربی کل

060ر0 گرم

چربی غیراشباع مونو

089ر0 گرم

چربی غیراشباع پلی

099ر0 گرم

کلسترول

10 میلی گرم

دیگر عناصر غذایی پرمصرف

آب

98ر218 گرم

قند

83ر20 گرم

پروتئین

74ر1 گرم

کربوهیدرات

79ر25 گرم

آب پرتقال، به صورت قوطی، شیرین نشده (1 فنجان)

ویتامین ها

ویتامین C

9ر74 میلی گرم

تیامین

097ر0 میلی گرم

ریبوفلاوین

052ر0 میلی گرم

نیاسین

500ر0 میلی گرم

ویتامین B6

077ر0 میلی گرم

ویتامین K

2ر0 میکروگرم

ویتامین A

IU 436

ویتامین E

50ر0 میلی گرم

مواد معدنی

کلسیم

25 میلی گرم

آهن

25ر0 میلی گرم

منیزیم

25 میلی گرم

روی

10ر0 میلی گرم

سدیم

10 میلی گرم

فسفر

42 میلی گرم

پتاسیم

458 میلی گرم

-

-

چربی

اندازه چربی کل

045ر0 گرم

چربی غیراشباع مونو

062ر0 گرم

چربی غیراشباع پلی

085ر0 گرم

کلسترول

10 میلی گرم

دیگر عناصر غذایی پرمصرف

آب

42ر218 گرم

قند

81ر21 گرم

پروتئین

69ر1 گرم

کربوهیدرات

41ر27 گرم

آب پرتقال، کنسانتره منجمد، شیرین نشده، رقیق شده با 3 حجم آب (1 فنجان)

ویتامین ها

ویتامین C

1ر90 میلی گرم

تیامین

172ر0 میلی گرم

ریبوفلاوین

110ر0 میلی گرم

نیاسین

680ر0 میلی گرم

ویتامین B6

162ر0 میلی گرم

ویتامین K

2ر0 میکروگرم

ویتامین A

IU 164

ویتامین E

37ر0 میلی گرم

مواد معدنی

کلسیم

30 میلی گرم

آهن

20ر0 میلی گرم

منیزیم

25 میلی گرم

روی

10ر0 میلی گرم

سدیم

10 میلی گرم

فسفر

37 میلی گرم

پتاسیم

393 میلی گرم

-

-

چربی

اندازه چربی کل

037ر0 گرم

چربی غیراشباع مونو

030ر0 گرم

چربی غیراشباع پلی

040ر0 گرم

کلسترول

10 میلی گرم

دیگر عناصر غذایی پرمصرف

آب

27ر224 گرم

قند

48ر18 گرم

پروتئین

49ر1 گرم

کربوهیدرات

91ر21 گرم

ارزش غذایی آب پرتقال

از جدول بالا کاملاً تعیین است که آب پرتقال مطمئناً بخشی از یک رژیم غذایی سالم را تشکیل می دهد.. این میوه خانواده مرکبات بعلت خواص مفیدی که دارد، شناخته شده است.

◊ ویتامین C: همانطور که قبلاً ذکر شد، آب پرتقال سرشار از ویتامین C است که نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن ما ایفاء می کند. ویتامین C با داشتن اندازه بالای آنتی اکسیدانها به ساخت و ترمیم سلول های بدن یاری نموده و بعلاوه از هرگونه آسیبی جلوگیری می کند. این ویتامین به بدن ما برای مبارزه با عفونتها و بیماری ها یاری می کند. علاوه بر این، بعضی از مطالعات نشان می دهند که ویتامین C دارای خواص ضد سرطانی است و رادیکال های آزاد در بدن را از کار می اندازند. بعلاوه به جذب آهن غیر هِم non-heme iron (آهن موجود در مواد غیر گوشتی) یاری نموده و از کمبود آهن در بدن جلوگیری می کند. بنابراین، وجود ویتامین C برای سلامت کلی ضروری است، و از این رو، باید اندازه مکفی از آن را با نوشیدن آب پرتقال تأمین کنیم.

◊ مواد معدنی: آب پرتقال حاوی اندازه بالایی مواد معدنی همانند منیزیم و پتاسیم است. این مواد معدنی به کاهش سطح فشار خون یاری نموده و از این رو، به بیمارانی که دارای فشار خون بالا هستند، توصیه می گردد از این آب میوه بنوشند. مصرف آب پرتقال بعلاوه به کاهش خطر ابتلا به بیماری های کشنده مثل سکته و دیگر بیماری های قلبی یاری می کند. توصیه می گردد خانمهای باردار از این نوشیدنی برای رشد سالم کودک ـ رشد و استحکام استخوان ها و دندان در نوزاد به علت داشتن سطح بالای کلسیم بنوشند.

◊ نوشیدن آب پرتقال به علت خواص ضد التهابی به درمان آرتروز یاری می کند. بعلاوه خطر ابتلا به مسائل قلبی را کاهش می دهد. این نوشیدنی سرعت سوخت و ساز بدن را افزایش داده و مقاومت بدن در مبارزه با بیماریها را افزایش می دهد.

توجه داشته باشید که نبایستی در هیچ کاری زیاده روی کنید، در خصوص مصرف آب پرتقال هم به همین ترتیب. اندازه قند این نوشیدنی بالا بوده و در نتیجه باید آن را به حد اعتدال مصرف نمایید. توصیه می گردد که تنها یک یا دو لیوان آب پرتقال را به طور روزانه مصرف نمایید. علاوه بر این، به این علت که محتوای اسیدی آن بالاست چنانچه ناراحتی معده دارید، می تواند مسائل بیشتری برایتان به وجود آورد.

منبع: راسخون
انتشار: 3 آبان 1400 بروزرسانی: 3 آبان 1400 گردآورنده: taverna.ir شناسه مطلب: 1835

به "اطلاعات تغذیه ای آب پرتقال" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اطلاعات تغذیه ای آب پرتقال"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید