طرز تهیه مربای انجیر له شده زرد و سیاه
به گزارش تاورنا، مربای انجیر له شده یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین انواع مرباهاست که می توانید در منزل هم با انجیر زرد و هم انجیر سیاه تهیه کنید. این مربا بافتی نرم و طعمی فوق العاده دارد و می توانید از آن به عنوان صبحانه، عصرانه یا همراه با کیک و بستنی میل کنید. در ادامه طرز تهیه مربای انجیر له شده را به همراه نکات و فوت وفن های پخت آن به شما ارائه می دهیم.
مواد لازم برای تهیه مربای انجیر له شده
- انجیر سیاه یا زرد 1 کیلوگرم
- پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
- آبلیمو 1 عدد
- شکر سه چهارم فنجان
- وانیل 1 قاشق چایخوری
- آب یک چهارم فنجان
- دارچین 1 چوب
طرز تهیه مربای انجیر له شده
1. آماده کردن انجیرها
در اولین مرحله از طرز تهیه مربای انجیر له شده انجیرها را بشویید و چهار قسمت کنید بعد پوست لیمو را رنده کنید سپس لیمو را از وسط نصف کنید تا آب آن گرفته گردد.
2. تهیه و پخت مربای انجیر
در قابلمه ای روی اجاق گاز، انجیر، شکر، آبلیمو، پوست لیمو، وانیل، آب و چوب دارچین را اضافه کنید. مخلوط انجیر را روی حرارت میانه رو به بالا بجوشانید، سپس دما را کم کنید و بگذارید 50 دقیقه تا یک ساعت بجوشد تا مایع تبخیر گردد. در نهایت از روی حرارت بردارید و چوب دارچین را بردارید. اگر مربای کلفتی می خواهید، انجیر را با پشت قاشق چوبی فشار دهید، اما اگر بافت صافی را ترجیح می دهید از همزن یا همزن غوطه وری بهره ببرید.
نکات تکمیلی برای تهیه مربای انجیر له شده
تهیه و پخت مربای انجیر هم مثل تهیه مربای آلبالو کار ساده ای است فقط باید نکات و فوت وفن های آن را خوب بدانید و رعایت کنید.
استفاده از انجیر قرمز و زرد برای تهیه مربا
برای تهیه مربای انجیر هم می توانید از انجیر قرمز هم انجیر زرد بهره ببرید. تهیه مربای انجیر با هر دوی این انواع انجیر یکسان است. اما برای آشنایی بیشتر با جزییات تهیه این مربا می توانید طرز تهیه مربای انجیر زرد و طرز تهیه مربای انجیر سیاه را هم در کتاب کاله با جزییات بخوانید.
بهبود طعم و عطر مربای انجیر
اگر می خواهید مربای انجیر شما عطر و طعم قوی تری داشته باشد، می توانید از یک عدد هل، یک عدد چوب دارچین یا چند عدد میخک در هنگام پخت مربا بهره ببرید.
تهیه مربای انجیر تکه ای یا انجیر خشک
اگر می خواهید مربای انجیر شما تکه های انجیر داشته باشد، می توانید انجیرها را به طور کامل له نکنید و فقط آن ها را تا حدی خرد کنید که تکه های کوچکی از آن ها باقی بماند. البته می توانید برای تهیه مربای انجیر از انجیر خشک هم بهره ببرید. طرز تهیه مربای انجیر خشک را هم می توانید در کتاب کاله بخوانید.
منبع: کتاب کاله