طرز تهیه کوکو سیب زمینی ساده و خوشمزه
به گزارش تاورنا، کوکو سیب زمینی برای پیک نیک رفتن و به عنوان میان وعده برای مدرسه بچه ها بسیار مناسب است.
کوکو سیب زمینی یکی از محبوب ترین غذا های ما ایرانی ها است که بسیار خوشمزه است و در عین حال خیلی هم سریع آماده می گردد و تهیه آن احتیاج به مهارت خاصی هم ندارد کوکو سیب زمینی برای پیک نیک رفتن و به عنوان میان وعده برای مدرسه بچه ها بسیار مناسب است.
همان طور که گفتیم تهیه کوکو سیب زمینی خیلی راحت است و قطعاً همه بلد هستند، ولی خب همین غذای ساده هم به شکل های مختلفی تهیه می گردد در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این غذای خوشمزه آشنا شوید.
سیب زمینی 5 عدد
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 3 عدد
فلفل سیاه 1/2 قاشق مرباخوری
پودر سیر 1/2 قاشق مرباخوری
زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
نمک 2 قاشق مرباخوری
ریحان خشک 2 قاشق مرباخوری
آرد سفید 1 تا 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع به میزان لازم
1- سیب زمینی ها را تمیز بشویید و آب پز کنید سپس اجازه دهید خنک گردد بعد پوست آن ها را بگیرید و با رنده ریز رنده کنید یا با گوشت کوب بکوبید تا له گردد بعد پیاز را هم با رنده ریز رنده کنید و به آن اضافه کنید اگر پیاز خیلی آب داشت کمی از آب آن را بگیرید اگر آب پیاز خیلی زیاد باشد کوکو شل می گردد و موقع پخت وا می رود.
2- در مرحله بعد تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید سپس نمک + فلفل + زردچوبه + پودر سیر + ریحان خشک را هم اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید اگر مایع کوکو شل بود 1 تا 2 قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کنید.
3- در ماهیتابه روغن بریزید اجازه دهید تا روغن خوب داغ گردد سپس با قاشق از مایع کوکو بردارید و داخل ماهیتابه بریزید و با قاشق روی آن را صاف کنید بگذارید تا خوب سرخ گردد سپس طرف دیگر آن را هم سرخ کنید وقتی کوکو ها سرخ شدن آن ها را روی هم قرار ندهید، چون خمیر می شوند.
4- اگر خواستید کوکو را به صورت قالبی در بیاورید ابتدا قالب کوکو را درون روغن داغ فرو کنید و با قاشق صاف کنید کمی که خودش را گرفت قالب به راحتی جدا می گردد اگر روغن داغ نباشد مواد به دیواره های قالب می چسبد.
5- کوکو سیب زمینی را می توانید با ماست، سبزی خوردن، گوجه و خیار شور سرو کنید علاوه بر این می توانید کوکو را به صورت ساندویچی همراه با سس خردل و سس گوجه سرو کنید به این صورت که کف نان ساندویچی سس خردل بریزید با قاشق روی نان پخش کنید بعد کوکو را روی نان قرار دهید بعد هم گوجه و خیار شور و سس گوجه بریزید.
1- خیلی وقت ها کوکو پس از پخت ترک برمی دارد و در هنگام جابجا کردن می شکند دلیل این اتفاق کم بودن تخم مرغ است، اما باید مراقب باشید بیش از میزان هم تخم مرغ استفاده نکنید، زیرا در این صورت، بافت کوکو از میان می رود و شکل اسفنجی و کف آلود پیدا می نماید.
2- ضخامت مناسب برای کوکو سیب زمینی بین 1 تا 2 سانتی متر است که برحسب ذائقه می توانید آن را تغییر دهید. البته ضخامت زیاد باعث نپختن کوکو و نازک بودن بیش از حد هم باعث خشکی و حتی سوختن آن می گردد.
3- وقتی که کوکو ها را در ماهیتابه قرار دادید اگر تعدادی از آن ها زودتر سرخ شد و از ماهیتابه خارج کردید جای آن کوکو تازه قرار ندهید، چون دمای کوکو تازه با کوکو هایی در حال سرخ شدن هستند فرق می نماید و کوکوی تازه تمام روغن داخل ماهیتابه را جذب می نماید بنابراین باید بگذارید تمام کوکو های داخل ماهیتابه سرخ گردد بعد همزمان کوکو های تازه را داخل تابه قرار دهید.
4- علاوه بر ریحان خشک می توانید بر حسب ذائقه از سبزی های دیگر مثل نعناع، آویشن و شوید خشک بعلاوه از جعفری تازه هم بهره ببرید.
منبع: فرادید