کیک یزدی، ساده و پفکی

به گزارش تاورنا، کیکی یزدی یکی از انواع کیک های خوشمزه پر طرفدار ایرانی است که معمولا برای پذیرایی در مناسبت های مذهبی و اعیاد تهیه می شود.

کیک یزدی، ساده و پفکی

https://deltapayamvideo.arvanvod.ir/Ag5mQ7V9bL/y1APqgWKXE/h-360-800k.mp4

طرز تهیه کیک یزدی پفکی

کیک یزدی را شاید خیلی از ما با خاطرات بچگی که خوردن کاغذ کیک یزدی از خود آن نیز خوشمزه بود یاد کنیم اما با وجودی که خیلی از انواع شیرینی های مختلف از جمله نان خامه ای و شیرینی کشمشی به بازار آمدند اما طعم این شیرینی خوشمزه از یاد هیچ کس نرفت، چون همه خوب می دانند که طعم این شیرینی خوشمزگی چای را دوچندان می کند.

مواد لازم برای تهیه کیک یزدی پفکی

  • تخم مرغ 3 عدد
  • شکر 200 گرم
  • پودر هل 1 قاشق چای خوری
  • ماست 120 گرم
  • روغن مایع 175 میلی لیتر
  • گلاب 30 میلی لیتر
  • عسل 1 قاشق غذاخوری
  • آرد سفید 300 گرم
  • بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای بیشتر از شیرینی پزی شیرینی خامه ای بدون فر را بخوانید.منبع: پیام دلتا
انتشار: 22 بهمن 1401 بروزرسانی: 22 بهمن 1401 گردآورنده: taverna.ir شناسه مطلب: 2205

به "کیک یزدی، ساده و پفکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کیک یزدی، ساده و پفکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید