طرز تهیه پلو گوشت عربی
به گزارش تاورنا، یکی از انواع غذا های خوشمزه و محبوب کشور های عربی پلو گوشت عربی است. برای پختن این غذای خوشمزه به مواد زیر احتیاج دارید.
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت گوسفندی یا گوساله: 400 گرم
سیر: 2 حبه
پیاز: 2 عدد میانه
لپه: 1 پیمانه
کشمش پلویی: 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
برنج: 4 پیمانه
سیب زمینی: به میزان کافی
چوب دارچین و دانه فلفل سیاه: به میزان کافی
میخک و برگ بو: به میزان کافی
فلفل سیاه، نمک و زردچوبه: به میزان کافی
پودر دارچین، ادویه مخلوط و پودر هل: به میزان کافی
طرز تهیه پلوگوشت عربی
مرحله اول
برای تهیه پلو گوشت عربی خوشمزه در ابتدای کار برنج را شسته و به همراه میزانی نمک درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم تا به مدت یک ساعت درون آب بماند و خیس بخورد. حالا گوشت را به صورت مکعبی خرد می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه گوشت را به همراه آب، سیر و میزانی نمک، زردچوبه و فلفل سیاه درون زودپز ریخته و اجازه می دهیم گوشت کاملا پخته گردد. حالا لپه را شسته و درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت گذاشته تا لپه پخته گردد.
مرحله سوم
پس از پخته شدن گوشت آن را از زودپز خارج نموده و آب گوشت را از صافی رد می کنیم تا یکدست گردد، سپس برای پخت برنج کنار می گذاریم. حالا آب گوشت را به همراه چوب دارچین، دانه فلفل، میخک و برگ بو درون قابلمه می ریزیم.
مرحله چهارم
در ادامه قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم آب گوشت جوش بیاید، سپس برنج را شسته و به قابلمه اضافه می کنیم و آن را به صورت کته دم می کنیم. زمانی که لپه کاملا پخته شد آن را آبکشی می کنیم.
مرحله پنجم
حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد نموده و درون یک تابع مناسب تفت می دهیم تا کمی سرخ گردد، سپس گوشت پخته شده را به تابه اضافه نموده و میزانی پودر دارچین، پودر فلفل سیاه، پودر هل و ادویه مخلوط به آن می افزاییم.
مرحله ششم
در ادامه به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود، سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه نموده و پس از تفت دادن آب جوش را به آن می افزاییم. حالا اجازه می دهیم گوشت بپزد و ادویه ها به خورد آن بروند.
مرحله هفتم
حالا درون یک تابه جداگانه میزانی روغن ریخته و کشمش را به آن می افزاییم. پس از کمی تفت دادن لپه را به تابه اضافه نموده و میزانی نمک و پودر دارچین به آن اضافه می کنیم و زمانی که لپه سرخ شد تابه را از روی حرارت برمی داریم.
مرحله هشتم
پس از گذشت 45 دقیقه زمانی که برنج دم کشید، آنرا درون ظرف مورد نظرمان ریخته، سپس حشو لپه و گوشت را به صورت پخش روی آن می ریزیم. در نهایت پلو را به همراه سیب زمینی سرخ شده و ترشی سرو می کنیم.
منبع: گردشبان