کوفته سوبلی ایتالیایی

به گزارش تاورنا، غذایی که امروز تصمیم گرفتیم تا به شما آموزش دهیم یکی از کوفته های خوشمزه است که به کوفته سوبلی ایتالیایی مشهور است. از مواد بکار رفته در این کوفته می توان به برنج، پنیر پیتزا، گوشت چرخ نموده، نخود فرنگی و آرد سوخاری اشاره نمود. همان طور که میدانید انواع مختلف کوفته وجود دارد و مشهورترین کوفته که نام آن حتما به گوش شما رسیده کوفته تبریزی است.

کوفته سوبلی ایتالیایی

با ما همراه باشید و با تور ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.

مواد لازم

برنج: 2 پیمانه

گوشت چرخ نموده: 1 پیمانه

نخود فرنگی پخته شده: 1 پیمانه

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

پیاز: 2 قاشق غذاخوری

نمک: به مقدار لازم

فلفل: به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم

پنیر پیتزا: 1 پیمانه

پودر سوخاری: 1 پیمانه

آرد سفید: 1 پیمانه

تخم مرغ: 2 عدد

مراحل پخت

در ابتدا برنج را بخیسانید.

سپس در آب جوش بریزید و مانند برنج معمولی دم کنید.

پیاز را داخل روغن تفت بدهید.

گوشت را به پیاز افزوده و خوب تفت بدهید.

سپس پنیر، نخود فرنگی و ادویه ها را اضافه کنید.

برنج پخته شده را با تخم مرغ، پودر سوخاری و آرد مخلوط کنید تا شبیه خمیر در بیاید.

اندازه یک گلوله از مخلوط برنج بردارید.

داخل آنرا با مخلوط گوشت پر کنید.

طوری که مواد کامل داخل برنج قرار بگیرد.

برنج را گلوله کنید.

سپس آن ها را یکی داخل روغن انداخته و سرخ کنید.

سپس با رب گوجه و مقداری نمک و فلفل و آب سس تهیه کنید و اجازه دهید حدود 10 دقیقه کوفته ها در سس پخته شوند

در نهایت آن را با سس به دست آمده سرو کنید.

منبع: غذالند

منبع: گردشبان
انتشار: 17 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: taverna.ir شناسه مطلب: 1052

به "کوفته سوبلی ایتالیایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کوفته سوبلی ایتالیایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید